Zuid-Amerikaanse ingrediënten
Typerend voor Zuid-Amerika is vlees en ook veel vlees. Daarnaast bestaat het vooral uit mais, rijst, bonen, granen en pompoen. De rijkere landen en grotere steden zijn divers, waardoor je er ook Chinese, Italiaanse en andere soorten restaurants zult vinden.
Dat Ziet Er Lekker Uit vertelt je alles over de meest gebruikte ingrediënten in de Zuid-Amerikaanse keuken.
Onze blog
De grote Zuid-Amerikaanse landen zijn vlees producerende landen, waar barbequefeestjes de normaalste zaak van de wereld zijn. Daarnaast worden veel lokale producten gebruikt, waaronder granen en bonen. Lees hier meer over Zuid-Amerikaanse ingrediënten.
Alle artikelen over de Zuid-Amerikaanse ingrediënten
- Ingrediënten, Zuid-Amerikaanse keuken
Quinoa
Quinoa staat bekend als een gezond alternatief voor rijst. Zo bevat quinoa diverse eiwitten en...
- Ingrediënten, Zuid-Amerikaanse keuken
Maïs
Maïs, wat is het eigenlijk en welke voordelen biedt het? Maïs is een graansoort, maar wordt als groente gegeten.
- Ingrediënten, Zuid-Amerikaanse keuken
Jalapeño peper
De jalapeno peper, wat is het eigenlijk en welke voordelen heeft deze peper voor je gezondheid?
- Ingrediënten, Zuid-Amerikaanse keuken
Cassave
Cassave, wat is dat eigenlijk precies? Wat zijn de voordelen hiervan en hoe kun je cassave het beste bereiden?