De lekkerste bitterballen voor je borrelplank

Samenvatting Artikel

Lekkerste bitterballen feature image 01

Op zoek naar lekkere snacks die makkelijk te maken zijn en perfect om te delen? Dan heb je een borrelplank nodig! Met een assortiment van heerlijke hapjes is dit de perfecte manier om de honger te stillen zonder uren in de keuken te staan. Bovendien is het perfect voor het ontvangen van gasten of een avondje uit met familie en vrienden. In dit artikel vertellen we je meer over hoe je een snelle borrelplank kunt klaarmaken met lekkere snacks!

Bitterballen 

Bitterballen zijn een van de populairste hapjes voor een borrelplank. Ze zijn gemakkelijk klaar te maken in de oven of airfryer, wat je tijd bespaart als je gasten over de vloer hebt. Je kan kiezen uit verschillende bitterbal varianten zoals bijvoorbeeld de Old Amsterdam, Black Angus, Gegrilde Kip, Rundvlees, Kalfsvlees en vega. Leg ze op de borrelplank en ze kunnen gegeten worden! Tip: laat ze even afkoelen voordat je je mond verbrand.

Old Amsterdam bitterballen

De Old Amsterdam bitterbal is een robuuste bitterbal met een verfijnde smaak van oude kaas. Een snack waarbij de kaasliefhebber en de snackfan elkaar ontmoeten. 

Black angus bitterballen

Voor de echte vleesliefhebber is er de Black Angus bitterbal met heerlijk mals Black Angus vlees en een krokante korst. Deze bitterbal, gebakken in een stevige deegkorst en gevuld met ambachtelijke ragout, kan voor de echte fijnproever niet missen op een borrelplank. Hij is geschikt voor de airfryer en de oven en wordt het meest gegeten met grove mosterd. 

Gegrilde kip bitterballen

De Gegrilde Kip bitterballen zijn een lichte snack met een heerlijke smaak van kip. Deze bitterballen omhuld in krokante korst en romige ragout van kakelverse kippendijen is een echte aanrader voor bij de borrel of een lunch. 

Rundvlees bitterballen

De welbekende rundvlees bitterbal heeft een stevige, romige vulling van zachte ragout met 100% rundvlees. Deze krokante bitterbal met een gouden korst is te bereiden in de airfryer of in de oven en is onmisbaar op een borrelplank.

Kalfsvlees bitterballen

De kalfsvlees bitterbal is een bitterbal van de beste kwaliteit met echt kalfsvlees. Gevuld met romige ragout en een krokante buitenkant is dit een echte klassieker. Bij een borrel kan deze bitterbal met krokante bite dus absoluut niet missen. 

Vega bitterballen 

Ben je vegetarisch? Geen probleem. De Vega bitterballen zijn net zo krokant, mals, rond, goudkleurig en smakelijk als alle andere bitterballen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden waardoor iedereen hier blij van wordt. Zeer geschikt voor ieder borrelmoment dus. Ze zijn te bereiden in de: 

Serveer de borrelplank met een aantal sauzen zoals mosterd, mayonaise of sweet chili saus om je bitterbal lekker in te dippen. Met deze selectie bitterballen heb je alle ingrediënten voor een lekkere borrelplank om samen met vrienden en familie van te snacken. Eet smakelijk!

Recente blog artikelen

Test je bierkennis met deze lekkere speciaalbieren

Zo kies je de perfecte koffie voor ieder moment

Etentje? Zo kies je de juiste wijn!

De lekkerste dim sum brunch

Bitterballen en kroketten het hele jaar door

Zomerse bieren