De beste alcoholvrije wijnen

Samenvatting Artikel

Alcoholvrije wijnen afbeelding 011

De beste alcoholvrije wijnen gezocht? Lees snel verder!

Zoek je de beste alcoholvrije wijnen? Er is steeds meer vraag naar alcoholvrije wijn. Hier spelen wijnproducenten natuurlijk op in, waardoor ze steeds betere en bovenal ook lekkere alcoholvrije wijnen gaan produceren. Waar alcoholvrije wijn jaren geleden nog niet zo lekker was, zijn er tegenwoordig diverse alcoholvrije wijnen op de markt die zich zelfs tussen de echte wijnen staande kunnen houden. Wij hebben de beste alcoholvrije wijnen voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

De Schoone Gevel Naturlik Rood

De Schoone Gevel Naturlik Rood is een heerlijke alcoholvrije wijn. Deze wijn beschikt over minder dan 0,5% alcohol. De druiven die speciaal voor deze wijn worden gebruikt, komen van diverse koele regio’s in de Zuid Afrikaanse Western Cape. Ze worden geoogst als ze helemaal rijp zijn, wat ervoor zorgt dat deze wijn rijk aan smaak is. De aroma’s zijn goed bewaard, omdat de alcohol is verwijderd in een vacuümomgeving bij een lage temperatuur. De aroma’s zijn zoethout en rood fruit, wat gevolgd wordt door een zachte smaak en een lange afdronk. In deze wijn zal je eikenhout proeven, maar ook bessen, cassis en caramel.

Pas Du Tout Mousseux sans alcool

Deze alcoholvrije wijn heeft heerlijke bubbels. Ideaal om het nieuwe jaar mee in te proosten of in te schenken aan je gasten tijdens je verjaardag, jubileum of andere viering. Deze wijn is mousserend en smaakt eigenlijk niet zoals alcoholvrije wijn. Dit komt mede dankzij de bubbels. Deze alcoholvrije wijn is fris, fruitig en komt uit de Provence. Keer op keer wordt deze wijn weer verkozen tot de lekkerste alcoholvrije wijn van Nederland. Reden genoeg om deze alcoholvrije wijn eens te proeven.

L’Arjolle Côtes de Thongue Équilibre Zéro Viognier-Sauvignon Blanc alcoholvrij

Dit is voor veel mensen een van de beste alcoholvrije wijnen als het gaat om witte wijn. De hoge kwaliteit van deze wijn komt tot stand door de manier waarop de alcohol aan de wijn onttrokken wordt. Arjolle heeft in tegenstelling tot veel andere wijnhuizen die alcoholvrije varianten maken juist gekozen voor een duurdere serie. Bij Arjolle is dit dan ook de Equilibre-serie. Dit maakt dat deze wijn intenser van smaak is dan andere alcoholvrije wijnen. Deze heerlijke witte wijn heeft een fris droge smaak, een zuivere geur en een fijne afdronk. Ideaal voor bij het eten!

Sinzero Chardonnay

De Sinzero Chardonnay is een alcoholvrije Chardonnay die vrijwel bijna als de echte Chardonnay smaakt. Deze alcoholvrije wijn heeft tonen van abrikozen, tropisch fruit en blanke noten. De wijn heeft een frisse smaak en een lange afdronk waarbij je citrus zuren proeft. De Sinzero Chardonnay is een van de beste alcoholvrije wijnen, omdat het hierbij net is alsof je echte wijn drinkt.

Sinzero Cabernet Sauvignon

De Cabernet Sauvignon van Sinzero is ook een zeer geliefde alcoholvrije wijn. Deze wijn kent een mix van rood fruit en vanille. De droge afdronk van deze alcoholvrije wijn zorgt ervoor dat je een echte wijngevoel krijgt. De wijn is vol, stevig en erg sappig. Ook heeft deze wijn eikenrijping gehad. Deze lekkere wijn kun je in verschillende webwinkels kopen.

Ook benieuwd naar alcoholvrije bieren? Lees dan snel verder.

Recente blog artikelen

Zo kies je de perfecte koffie voor ieder moment

Etentje? Zo kies je de juiste wijn!

De lekkerste dim sum brunch

Bitterballen en kroketten het hele jaar door

Zomerse bieren

Competenties en Vaardigheden voor een Amateurkok