Alcoholvrij bieren 

Samenvatting Artikel

alcoholvrij bier

Je gaat samen met je vrienden naar een feestje, maar dit keer ben jij aan de beurt om iedereen op te halen met de auto. Balen, want nu kan je geen biertjes mee drinken. Tegenwoordig zijn er steeds meer alcoholvrije bieren beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om toch te genieten van een heerlijk biertje, alleen zonder alcohol. Op zoek naar alcoholvrije bieren? In dit artikel lees je alles over de verschillende opties. 

Brewdog Punk AF

Houd je van IPA-bier, maar ben je op zoek naar een alcoholvrije alternatief? Dan is de Brewdog Punk AF de ideale oplossing. Het is namelijk een alcoholvrij alternatief voor het populaire punk IPA-bier van Brewdog. Daarnaast heeft het een heerlijke hoppige smaak. Een Brewdog Punk AF is goed te combineren met hartige snacks, zoals pizza of hamburgers. De combinatie met pittige of gegrilde gerechten is zeker aan te raden. Denk hierbij aan een barbecue of Aziatische gerechten.

Heineken 0.0

Een van de meest bekende merken is: Heineken. Heineken-bier heeft een lichte en verfrissende smaak. Zo heeft de Heineken 0.0 ook deze kenmerken en het is een echte dorstlesser voor op een feestje. De verfrissende smaak is goed te combineren met gerechten zoals, pizza’s, salades of barbecues. Geniet van een Heineken 0.0 in de zon met de gezelligheid van vrienden of familieleden.

Jever Fun

Ben je een liefhebber van pilsener? Dan is de alcoholvrije optie Jever Fun zeker een alternatief voor jou. Jever Fun heeft een licht bittere smaak. Het bevat geen suiker en minder calorieën. Jever Fun is een ideale alcoholvrije bier voor als je een dag op het terras zit of in goed gezelschap met vrienden. De perfecte combinatie voor Jever Fun is jonge en romige kazen. Het is ook erg lekker bij salades of vlees- en visgerechten. 

Erdinger Alkoholfrei

De Erdinger Alkoholfrei is een alcoholvrije alternatief voor het bekende Duitse Weissbier. Het is te herkennen aan de heerlijke frisse en fruitige smaak. Door de frisse en fruitige smaak van de Erdinger Alkoholfrei bier is deze ideaal te combineren met frisse gerechten, zoals een salade. Een andere combinatie is vegetarische gerechten. Denk hierbij aan gegrilde groentes of quinoa salades. Ook Aziatische gerechten mogen niet vergeten worden, aangezien de combinatie met een frisse en pittige smaak, een echte aanrader is. 

Krombacher Pils Alkoholfrei

Wil je net als de Brewdog Punk AF een hoppige smaak, maar iets meer verfrissend? Dan is de Krombacher Pils Alkoholfrei een goede optie voor jou. Het is een licht en verfrissende alcoholvrij bier met een lichte hopbitterheid. Ideaal voor een gezellige barbecue bij jou in de tuin. Geniet samen met je vrienden of familieleden van de Krombacher Pils Alkoholfrei, terwijl je geniet van een zomeravond met een barbecue. Heb je een veranda of serre? Dan is het ook mogelijk om deze avonden te organiseren in de winter. 

Je weet nu precies welke opties er zijn voor alcoholvrije bieren. Daarnaast is het mogelijk om optimaal mee te genieten met het feestje. Natuurlijk wel zonder alcohol. Ook zorg je ervoor dat je veilig rijdt op de weg en iedereen veilig thuis brengt. Niet te vergeten, je geniet ook nog eens van een heerlijk biertje.  

Recente blog artikelen

Zo kies je de perfecte koffie voor ieder moment

Etentje? Zo kies je de juiste wijn!

De lekkerste dim sum brunch

Bitterballen en kroketten het hele jaar door

Zomerse bieren

Competenties en Vaardigheden voor een Amateurkok